~Viribus Unitis~

Forum członków Sojuszu VU

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

Ogłoszenie

ABY DOKONAĆ REJESTRACJI NA FORUM NALEŻY WYSŁAĆ ADRES SWOJEGO E-MAILA POPRZEZ WIADOMOŚĆ W GRZE DO GAIUS ROMULUS LUB KERAH

#1 2009-02-01 06:45:28

Gaius Romulus

Gejasz z Lubborga

Punktów :   
Rasa: Człowiek
Profesja: Barbarzyńca

Problem ze Zhurgonem

Nie wiem jak to jest, że na forum gry napisali, że dostał bana na 4 dni, a dziś założył na nas burzenie...

Co myślicie, że powinniśmy robić z tym fantem, że chcą nas burzyć i najwyraźniej nie dadzą spokoju?

http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblack.jpg

#2 2009-02-01 08:53:17

misiek91

Gość

Re: Problem ze Zhurgonem

hmmm moze powinienes napiasc do go czy cs co to ma znaczyc z wyzej zaistniala sytuacja
tzn ze ma bana ale zaklada bitwy

#3 2009-02-01 09:35:28

kerah

Kałowy mesjasz

Punktów :   
Rasa: Mroczek
Profesja: Wojo

Nie ma już bana. Po interwencji toveriego stwierdzono, że regulamin jest niesprecyzowany i ściągnięto panu moderatorowi bana Trzeba skorzystać z pomocy innych sojuszy, ja już napisałem do Valhalla, Gaius zajmij się HERO, a Arbuzik Berserkerami.

#4 2009-02-01 10:10:51

misiek91

Gość

oo to widze ze leprze cyrki nie ma co
lipa tez zreszta

#5 2009-02-01 11:33:01

Jaras

Gość

A mi się wydaje, że nie zniszczą nam budynków (wtopią), aby w razie naszej interwencji że się mszczą na forum i u go,  udowodnic, że podnosimy raban o "nic" i że naprawdę chcieli tylko nas "zmusić do "wyrównanych" walk. Przynajmniej ja, w takiej sytuacji jak teraz, na ich miejscu tak właśnie bym zrobił. Oczywiście to tylko moje skromne zdanie i mogę się mylić.

#6 2009-02-01 13:31:40

Gaius Romulus

Gejasz z Lubborga

Punktów :   

Zobaczymy co z tego wyniknie. Oby na naszą korzyść.

#7 2009-02-02 18:57:29

Jaras

Gość

... a teraz już będą z nami wygrywać, dali nam wygrać z rozwalaniem, ale nie popuszczą  w innych walkach, ot taka mała strategia i na 100% będą mieć zachowane linki z przegranymi, że niby dobrze chcieli, moim zdaniem ktoś powinien z nimi negocjować, ale ktoś "nowy", kto z nimi nie pisał w tej sprawie. Spokoju nam raczej nie dadzą, więc trzeba inaczej z tego się wykaraskać, no jeszcze można ściągnąć posiłki z topki, ale musi być wtedy 100% naszych na bitwach, aby "najemnych" nie wk.....ić

#8 2009-02-04 08:28:08

Wattenvol

Użytkownik

Punktów :   

widzę, że problem sam się rozwiązał gdyż nas nie atakują. Moim skromnym zdaniem mamy szansę z nimi w obronie bo atak na pewno odpada.

#9 2009-02-04 08:32:19

Gaius Romulus

Gejasz z Lubborga

Punktów :   

zdecydowanie. szansa istnieje, teraz tym bardziej kiedy ilość członków sojuszu u nas wzrasta.
Zhurgon nie stanowi już problemu bo chyba mu się odwidziało gnębienie nas więc odpoczywajmy...

Stopka forum

RSS