Gejasz z Lubborga
Nie wiem jak to jest, że na forum gry napisali, że dostał bana na 4 dni, a dziś założył na nas burzenie...
Co myślicie, że powinniśmy robić z tym fantem, że chcą nas burzyć i najwyraźniej nie dadzą spokoju?
Gość
hmmm moze powinienes napiasc do go czy cs co to ma znaczyc z wyzej zaistniala sytuacja
tzn ze ma bana ale zaklada bitwy
Nie ma już bana. Po interwencji toveriego stwierdzono, że regulamin jest niesprecyzowany i ściągnięto panu moderatorowi bana Trzeba skorzystać z pomocy innych sojuszy, ja już napisałem do Valhalla, Gaius zajmij się HERO, a Arbuzik Berserkerami.
Gość
oo to widze ze leprze cyrki nie ma co
lipa tez zreszta
Gość
A mi się wydaje, że nie zniszczą nam budynków (wtopią), aby w razie naszej interwencji że się mszczą na forum i u go, udowodnic, że podnosimy raban o "nic" i że naprawdę chcieli tylko nas "zmusić do "wyrównanych" walk. Przynajmniej ja, w takiej sytuacji jak teraz, na ich miejscu tak właśnie bym zrobił. Oczywiście to tylko moje skromne zdanie i mogę się mylić.
Gejasz z Lubborga
Zobaczymy co z tego wyniknie. Oby na naszą korzyść.
Gość
... a teraz już będą z nami wygrywać, dali nam wygrać z rozwalaniem, ale nie popuszczą w innych walkach, ot taka mała strategia i na 100% będą mieć zachowane linki z przegranymi, że niby dobrze chcieli, moim zdaniem ktoś powinien z nimi negocjować, ale ktoś "nowy", kto z nimi nie pisał w tej sprawie. Spokoju nam raczej nie dadzą, więc trzeba inaczej z tego się wykaraskać, no jeszcze można ściągnąć posiłki z topki, ale musi być wtedy 100% naszych na bitwach, aby "najemnych" nie wk.....ić
Gejasz z Lubborga
zdecydowanie. szansa istnieje, teraz tym bardziej kiedy ilość członków sojuszu u nas wzrasta.
Zhurgon nie stanowi już problemu bo chyba mu się odwidziało gnębienie nas więc odpoczywajmy...